Να τα δώσουν όλα, πρόετρεψε λίγο πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα (21/04, 20:00) τους συμπαίκτες του ο Μπράϊαν Ντάνστον, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης. Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε επίσης πως στο τέλος θα επικρατήσει όποια ομάδα δείξει ότι το θέλει περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σέντερ των “ερυθρόλευκων”:

Αρχικά ανάφερε: «Πρέπει να κρατήσουμε αρκετές ομοιότητες σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα και να επιτεθούμε, ενώ και αμυντικά πρέπει να βελτιώσουμε κάποια λάθη που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι μας».

Για την τακτική της Μπαρτσελόνα: «Σίγουρα θα είναι πιο επιθετικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Τα πλέι οφ έχουν να κάνουν με στόχους. Και πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε περίπτωση».

Για το αν διαπίστωσε χαλάρωση στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα: «Πραγματικά δεν ξέρω. Ξέρω όμως πως το αυριανό θα είναι ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση. Το κοινό θα παίξει το δικό του ρόλο στο παιχνίδι. Θα δώσουμε όλα όσα έχουμε για τη νίκη«.

Για την παρουσία του κόσμου στην αναμέτρηση: «Σίγουρα θα παίξει το ρόλο του.Το να παίζεις για αυτόν τον κόσμο σου δίνει ακόμα περισσότερη ενέργεια και ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στο παιχνίδι, νιώθουμε εξαιρετικά».

Για το αν η Μπαρτσελόνα του δεύτερου αγώνα ήταν η πραγματική Μπαρτσελόνα: «Δεν μπορώ να το γνωρίζω. Ελπίζω στο αυριανό παιχνίδι να είμαστε ακόμα καλύτεροι, γιατί δεν έχουμε κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι μας. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Τέλος είπε: «Όσο για την ψυχολογία πρέπει να είναι ίδια με αυτή του δεύτερου αγώνα. Αλλά θα πρέπει να είναι κάποια πράγματα διαφορετικά. Αυτό που θα μετρήσει στο τέλος είναι ποιος το θέλει περισσότερο».

Τσιτσόπουλος Γρηγόρης