Ο Ολυμπιακός κοιτάζει απλά το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, σύμφωνα με τον Τρεμέλ Ντάρντεν. Ο Αμερικανός φόργουορντ, μίλησε για την κακοτυχία που υφίσταται εσχάτως στην ομάδα, με τους τραυματισμούς που έχουν προκύψει, αναφερόμενος επομένως στο βάθος που υπάρχει στο ρόστερ της.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην «Red Euroleague»:

Για στους τραυματισμούς: «Συμβαίνουν αυτά στο μπάσκετ, η σεζόν είναι μεγάλη έχεις τα πάνω και τα κάτω σου, οι τραυματισμοί είναι μέρος αυτού, το μπάσκετ είναι ομαδικό κάποιος έρχεται κάποιος άλλος επιστρέφει και περιμένει να αρπάξει την ευκαιρία».

Για το βάθος στο ρόστερ: «Ναι, χτίστηκε έτσι η ομάδα ώστε να έχει βαθύ ρόστερ ώστε να έχουμε τους παίκτες τόσο στις ήττες όσο και στους τραυματισμούς ώστε να έχουμε διάρκεια, να υπάρχει καθαρό μυαλό και να συνεχίζει η ομάδα την προσπάθειά της».

Για την θέση που έχει ως στόχο ο Ολυμπιακός: «Η ουσία είναι να κερδίσει η ομάδα αύριο και όχι η θέση που θα τερματίσουμε. Πρέπει να εκτελέσουμε σωστά το πλάνο ματς να μην κάνουμε λάθη να πάρουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε όπως θέλουμε γατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν».