H KAE Ολυμπιακός δεν έκανε μόνο τα επίσημα αποκαλυπτήρια της τεράστιας συμφωνίας με τον στοιχηματικό κολοσσό, bwin. Στην συνέντευξη Τύπου έγιναν και τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων που θα φοράει η ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο παρουσίασε και τις νέες εμφανίσεις της ομάδας. Τις φανέλες παουσία

Τις φανέλες παρουσίασαν οι δυο αρχηγοί, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Παπανικολάου.

Σπανούλης: «Να πανηγυρίσουμε τίτλους»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη νέα ομάδα που φτιάχνει ο Ντέιβιντ Μπλατ και για την συμφωνία με την bwin και τόνισε ότι οι στόχοι της ομάδας είναι πάντα υψηλοί και ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει με τον χορηγό του τίτλους στο τέλος:

Για την ομάδα και τον Μπλατ είπε: «Όπως κάθε χρόνο οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Είναι μια καινούργια ομάδα και με μια νέα φιλοσοφία από τον coach Μπλατ. Θέλουμε να παντρέψουμε το νεαρό της ηλικίας που θα έχουμε φέτος με την αθλητικότητα, την εμπειρία και το μυαλό. Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνω πολύ καλά και μέσα από τα φιλικά να δούμε τους αυτοματισμούς μας και την χημεία μας. Να αφομοιώσουμε ακόμα περισσότερο την φιλοσοφία του προπονητή».

Για την σχέση του με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού τόνισε: «Υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση με τον κόουτς. Και πίστη στο πλάνο που θέλει να χτίσει για την επιτυχία της ομάδας. Ο κόουτς παίζει γρήγορο και μοντέρνο μπάσκετ με πολύ κίνηση. και με άμυνες και με προσαρμογές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του και να το αφομοιώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Όλοι είναι σημαντικοί στην ομάδα. Και εμείς που παραμείναμε να βοηθήσουμε και να δώσουμε στους νέους να καταλάβουν που είναι. Να εγκλιματιστούν καλύτερα και εντός και εκτός παρκέ».

Για τη χορηγία με την bwin ανέφερε: «Πρόκειται για μια τεράστια συνεργασία. Κάτι που δεν συνηθίζεται για τα μπασκετικά ελληνικά δεδομένα. Και αυτό δείχνει την δυναμική του Ολυμπιακού εντός και εκτός των συνόρων. Και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε τίτλους».

Πρίντεζης: «Εχουμε κίνητρα, μετά από 2 χρόνια χωρίς τίτλο».

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε ότι η ομάδα διψάει για τρόπαιο μετά από 2 χρόνια χωρίς τίτλο, ενώ έκανε αναφορά και στην δουλειά που έκανε μόνος του το καλοκαίρι για να είναι έτοιμος για την προετοιμασία της ομάδας.

Για τους στόχους της νέας σεζόν είπε: «Ξεκινάμε την χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες την χρονιά. Έχουμε κίνητρα, μετά από 2 χρόνια χωρίς τίτλο».

Για την δουλειά που έκανε το καλοκαίρι ανέφερε: «Έχω δουλέψει πολύ φέτος, μία εβδομάδα έμεινα εκτός λόγω του γάμου μου. Έκτοτε, δεν σταμάτησα να δουλεύω και νιώθω έτοιμος και υγιής. Είναι όμως κίνητρα της ομάδας περισσότερο, όχι μόνο ατομικά. Θέλω να καταφέρω πράγματα και για την ομάδα και τον κόσμο».

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε: «Αυτά που μας ζητάει ο κόουτς Μπλατ είναι υπερβολικά. Θέλει από εμάς πρωτοβουλίες και να ενεργούμε με το ένστικτο και αυτό μας αρέσει. Ξέρει τον τρόπο να βγάζει το 100% από όλους μας, είμαστε έμπειροι και ποιοτικοί παίκτες και νομίζω θα πάμε καλά».

 

ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ