Η ΤΣΣΚΑ δεν πτοήθηκε από την πρώτη «χυλόπιτα» που έφαγε από τον Ολυμπιακό για το θέμα της μεταγραφής του Νίκολα Μιλουτίνοφ και επανήλθε και πάλι. Την πρώτη φορά είχε προσφέρει 1 εκατ. ευρώ στους ερυθρόλευκους, αλλά ο Ολυμπιακός απέρριψε ασυζητητί την πρόταση αυτή. Οι Ρώσοι έριξαν χθες το βράδυ στο τραπέζι νέα προσφορά 1,5 εκατ. ευρώ. Και πάλι, όμως, «έφαγαν πόρτα», καθώς οι ερυθρόλευκοι τους έριξαν και το δεύτερο «όχι». Το όλο θέμα δεν έχει τελειώσει, όμως. Εχει πολύ ψωμί και το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί τελικά ο Σέρβος σέντερ στην ΤΣΣΚΑ είναι ορατό.

Οι Ρώσοι, βέβαια… διέρρεαν ότι αποσύρονται και δεν θα κάνουν άλλη πρόταση. Η… κάψα που έχουν, όμως, για να πάρουν τον «Μίλου» δείχνει άλλα… Η ΤΣΣΚΑ θέλει όσο τίποτα τον Σέρβο και το πιο πιθανό είναι να κάνει και νέα πρόταση.

Και εδώ είναι το κλειδί. Αν κάνουν μια πρόταση που θα καλύπτει τα «θέλω» του Ολυμπιακού, τότε δύσκολα οι ερυθρόλευκοι θα πουν «όχι». Διότι αν πουν όχι τότε θα κρατήσουν μεν τον Σέρβο, αλλά είναι βέβαιο, ότι ο παίκτης δεν θα είναι… χαρούμενος. Από την άλλη, όπως και να ‘χει το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι του 2020. Αρα μπορεί τότε να πάει ως ελεύθερος στην ΤΣΣΚΑ, χωρίς ο Ολυμπιακός να πάρει τίποτα. Ετσι αν η ΤΣΣΚΑ επανέλθει και δώσει 2 με 2,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, τότε οι ερυθρόλευκοι δύσκολα θα πουν “όχι”

Το μυθικό συμβόλαιο

Από την άλλη, ο ίδιος ο παίκτης θέλει όσο τίποτα να πάει στην ΤΣΣΚΑ. Και πως να μην θέλει, όταν οι Ρώσοι του έχουν προσφέρει μυθικό συμβόλαιο 9 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια. Από την άλλη, δεν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Μα το έδειξε προ καιρού όταν απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού για επέκταση συμβολαίου. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ακόμα κι να του κάνει δεύτερη πρόταση για επέκταση, δεν μπορεί να φτάσει στα τρελά λεφτά των Ρώσων.