O Γιώργος Μπαρτζώκας παρά το χθεσινό φιλικό με τον Κολοσσό, προπόνησε κανονικά τους παίκτες του Ολυμπιακού σήμερα (1/12) στο ΣΕΦ καθώς ο αγώνας με την CSKA στις 3/12 στη Μόσχα στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής της Euroleague δεν… σηκώνει ρεπό.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού επίσης έτριβε τα χέρια του από χαρά, καθώς είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του σήμερα, ενώ κανένα απρόοπτο δεν συνέβη.

Το παρόν έδωσαν στην προπόνηση και οι παίκτες που δεν είχαν παίξει στο φιλικό με τους Ροδίτες που έγινε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας των «ερυθρολεύκων» κατά του κορονοϊού το: «Monday’s Game Night against COVID-19».

Ο λόγος για τους Harrison (ο Μπαρτζώκας δεν ρίσκαρε την συμμετοχή του, καθώς επέστρεψε μόλις προ ημερών στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του και θέλει να τον έχει μαζί στην Μόσχα) Ellis, McKissic και Χαραλαμπόπουλο.

Κάποιοι από τους παίκτες που είχαν… ιατρικά θέματα τον τελευταίο καιρό δεν προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό σήμερα. Έκαναν πιο χαλαρή προπόνηση. Όχι, επειδή έχουν πρόβλημα, αλλά για προληπτικούς καθαρά λόγους.

Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, εξάλλου, δεν θέλησαν να ταλαιπωρηθεί η ομάδα στο ταξίδι προς την Ρωσία. Και φυσικά ήθελαν και να αποφύγει και η ομάδα τον… συγχρωτισμό με κόσμο σε αεροπλάνο της γραμμής, καθώς η επέλαση του κορονοϊού συνεχίζεται και ο Ολυμπιακός την… πλήρωσε ακριβά, καθώς είχε 5 κρούσματα τελευταία (το κακό πάντως, πέρασε και όλοι οι «ερυθρόελυκοι» ασθενείς είναι πλέον «σιδερένιοι»). Έτσι οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ναύλωσαν τσάρτερ για να πετάξει η ομάδα και γρήγορα και με ασφάλεια προς την Μόσχα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρίσκεται αύριο (02/12) στις 14:00 στο «Ελευθεριος Βενιζελος» από όπου θα αναχωρήσει με το τσάρτερ (16:00) για τη Μόσχα.