Ο Livio Jean-Charles έκανε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να… σκάσει ένα μικρό χαμόγελο ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (9/10), αλλά η συμμετοχή του Γάλλου στην μάχη με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ παραμένει στον αέρα και θα ξεκαθαρίσει την τελευταία ώρα.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού έκανε για λίγο ατομικό πρόγραμμα στην σημερινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων» στο ΣΕΦ. Η συμμετοχή του στο «αιώνιο ντέρμπι» με τον Παναθηναϊκό όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Ο Ολυμπιακός θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία ώρα.

Ο Γάλλος σέντερ υπέστη θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού στο ματς με την Zalgiris Kaunas την περασμένη Πέμπτη (1/10) στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός ήττήθηκε από τους Λιθουανούς, Μέχρι και χθες έκανε μόνο θεραπείες.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο από το ιατρικό τιμ της ομάδας. Αν κάνει ατομικό (για μεγάλο διάστημα) ή μπει σε ένα μέρος του προγράμματος, τότε θα αρχίσει να φαίνεται φως και το ενδεχόμενο να παίξει στο ντέρμπι θα είναι πιθανό.

Από την άλλη, ακόμα κι αν κάνει αύριο μόνο για μικρό χρονικό διάστημα ατομικό, ο Ολυμπιακός θα περιμένει να δει και πως θα είναι και την Παρασκευή κι αν έχει σημάδια βελτίωσης ίσως ειναι στην αποστολή.