Ο Κώστας Σλούκας γιορτάζει σήμερα τα 31α του γενέθλια. Ο Ολυμπιακός δεν το ξέχασε αυτό και έκανε μια γλυκιά έκπληξη στον γκαρντ της ομάδας φέρνοντάς του στο ΣΕΦ μια τούρτα στην χαλαρή προπόνηση που έκανε η ομάδα πριν το αποψινό ματς (15/1, 21:30) με την Villeurbanne.

Η ομάδα του τραγούδησε φυσικά το απαραίτητο «Happy Birthday», ο Σλούκας το απόλαυσε και φυσικά έσβησε τα κεράκια και αποθεώθηκε.

Οσο για το δώρο που θα ήθελε ο Σλούκας, αυτό εξυπακούεται ότι είναι ην νίκη στο αποψινό ματς με την Villeurbanne στο ΣΕΦ στην 20η Αγωνιστική της Euroleague.

Και φυσικά ο παίκτης του Ολυμπιακού θα ήθελε να κάνει κι εκείνος ένα δώρο. Να κάνει άλλη μια σπουδαία εμφάνιση και να δωρίσει στην ομάδα και στους συμπαίκτες του τη νίκη επί των Γάλλων.

Ο Ολυμπιακός ανάρτησε το βίντεο με την έκπληξη στον Κώστα Σλούκα στις σελίδες του στα social media και του έστειλε και τις απαραίτητες ευχές του, στις οποίες ανέφερε: «Τα γενέθλια είναι σαν το νέο χρόνο και η ευχή μας για σένα είναι να έχεις έναν σπουδαίο χρόνο γεμάτο με χαρές και ήλιο. Να ευχαριστιέσαι τη ζωή και να… φας και την τούρτα».

 

Η ΓΛΥΚΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΣΛΟΥΚΑ