Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο ότι ο Nikola Milutinov έχει κλείσει στην CSKA για 3 χρόνια και μάλιστα με μυθικό συμβόλαιο 9 εκατ. αλλά ο Σέρβος το ‘χει κρυφό καμάρι. Ο 26χρονος τέως, όπως όλα δείχνουν, σέντερ του Ολυμπιακού παριστάνει τον ανήξερο.

Ο Σέρβος μίλησε στο «Sportklub.rs» για την επόμενη σελίδα της καριέρας του και στο σχετικό κομμάτι τονιζόταν ότι έχει κλείσει στην CSKA.

Ο Milutinov, όμως, έκανε την… πάπια. Ο Σέρβος ανέφερε ότι δεν σκέφτεται από τώρα την επόμενη σεζόν και δεν θέλει να μιλήσει από τώρα για το μέλλον.

Ο Milutinov τόνισε ότι δεν σκέφτεται τους αγώνες ή την διακοπή της σεζόν και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να επιστρέψει στις προπονήσεις, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και θέλει να ξαναβρεί την φόρμα του.

Ο Σέρβος τόνισε πάντως, ότι θα παραμείνει για λίγο ακόμα στην Ελλάδα και έσταξε μέλι για την χώρα μας και την Αθήνα.

Αναλυτικά ο Nikola Milutinov ανέφερε στο «Sportklub.rs»:

«Δεν σκέφτομαι τόσο τους αγώνες ή την διακοπή, αλλά το πως θα επιστρέψω στις προπονήσεις, επειδή έχω χάσει την φόρμα μου. Είχα και έναν τραυματισμό, οπότε το βασικό για μένα είναι να επιστρέψω στις προπονήσεις. Δεν σκέφτομαι από τώρα την επόμενη σεζόν. Αγαπώ την Ελλάδα, θα μείνω εδώ για λίγο ακόμα. Θα προπονηθώ, θα δουλέψω και θα απολαύσω τον χρόνο μου. Αγαπώ την Αθήνα. Για μένα είναι η καλύτερη πόλη. Δεν θέλω να μιλήσω από τώρα για το μέλλον».