Ο Rubit, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα έχει στα χέρια του νέα πρόταση από την πλευρά των Πειραιωτών, που προβλέπει μειωμένες αποδοχές σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Σε περίπτωση, που δεν δεχτεί, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έτοιμο το Plan B, που, σύμφωνα με το Eurohoops, ακούει στο όνομα του Jean-Charles Livio.

Ο 27χρονος ψηλός, ύψους 2,05 μέτρων, αγωνίζεται κυρίως ως power forward, όμως μπορεί να παίξει και ως σέντερ σε χαμηλά και ευέλικτα σχήματα. Την περσινή σεζόν άφησε θετικές εντυπώσεις με την φανέλα της Villeurbanne (9,1 πόντοι 56,8% στα δίποντα, 31,3% στα τρίποντα, 87,2% στις βολές, 3,7 ριμπάουντ ανά ματς στην Euroleague), ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από την G-League, με την φανέλα των Austin Spurs. Πάντως, η LDLC ASVEL είναι το… σπίτι του για το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του, ενώ αγωνίστηκε για λίγο και στην Unicaja Malaga, την σεζόν 2017/2018.

Σε κάθε περίπτωση, όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες και η τελική απάντηση του Rubit θα καθορίσει την εικόνα της «ερυθρόλευκης» front line ενόψει της νέας σεζόν.

Πάρτε μία γεύση από τον Jean-Charles Livio: