Στο κενό έπεσε η πρόταση του Ολυμπιακού για αλλαγή της ώρας του αυριανού (25/2) ματς με την CSKA και το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά στις 21:00 στο ΣΕΦ.

Οι μπασκετικοί ερυθρόλευκοι είχαν ζητήσει από την Euroleague να μεταθέσει το ματς 1 ώρα νωρίτερα και να το πάει στις 20:00.

Αιτία ήταν το γεγονός ότι αύριο στις 22:00 παίζει η ποδοσφαιρική ομάδας των ερυθρολεύκων με την PSV Eindhoven στην Ολλανδία στο Europa League.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και η NOVA που δείχνει τα ματς της Euroleague είχαν αιτηθεί μαζί στην διοργανώτρια αρχή να πάει το ματς του ΣΕΦ στις 20:00, αντί για τις 21:00, που είχε οριστεί, προκειμένου να μην πέσουν σχεδόν την ίδια ώρα τα ματς της μπασκετικής και της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου/

Η Euroleague είπε ότι δεν έχει θέμα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το ρωσικό κανάλι που έχει τα ματς της CSKA στην διοργάνωση.

Το ρωσικό κανάλι όμως, είπε «όχι». Αιτία ήταν το γεγονός ότι αύριο παίζει και η Khimki στο Μιλάνο με την Armani στις 21:45 και έτσι δεν μπορούσε να πει «ναι» στο αίτημα να πάει το ματς Ολυμπιακός – CSKA στις 20:00.

Έτσι η Euroleague απέρριψε τελικά το αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της Nova και ο αγώνας της 26ης Αγωνιστικής της διοργάνωσης ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τους Μοσχοβίτες του Δημήτρη Ιτούδη θα ξεκινήσει κανονικά στις 21:00 όπως είχε αρχικά οριστεί από την διοργανώτρια αρχή.