Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κρατάει τον κορονοϊό έξω από την πόρτα της ομάδας.  «Αρνητικά» ήταν τα τεστ για τον Covid-19 που έκανε ο Ολυμπιακός πριν το ματς με την Bayern (23/10) και έτσι η ομάδα θα πάει χωρίς… σκοτούρες γα το ιό στο Μόναχο για την μάχη με τους Βαυαρούς.

Η ομάδα έκανε φυσικά το τεστ στο πλαίσιο των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Euroleague και φυσικά τα αποτελέσματά τους χαροποίησαν τους «ερυθρόλευκους», που δεν έχουν μπλεξίματα με τον ιό που επελαύνει και πάλι παντού και φυσικά και σε πολλές ομάδες της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα, πάντως, «θετική» ήταν η προπόνηση της ομάδας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε όλους τους παίκτες του να γυμνάζονται και σήμερα χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο και έτσι η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Bayern χωρίς προβλήματα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει και από το Μόναχο, να πετύχει την 4ην σερί του νίκη στην διοργάνωση (είχαν προηγηθεί οι νίκες με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και Armani Milano και Maccabi Tel Aviv στο ΣΕΦ), να πάει το σκορ του στο 4-1 (είχε υποστεί κάζο στην πρεμιέρα και είχε χάσει το ματς με την Zalgiris στο ΣΕΦ) και φυσικά να βρεθεί στα ψηλότερα σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Βέβαια το έργο των «ερυθρολεύκων» δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς η Bayern αποτελεί ως τώρα την σούπερ έκπληξη της διοργάνωσης. Έχει σκορ 3-1, μετράει 3 σερί νίκες και μάλιστα οι τελευταίες ήταν εκτός έδρας επί των Maccabi Tel Aviv και Fenerbahce!