«Γλυκιά» συνάντηση κορυφής είχαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού είχαν συνάντηση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στα γραφεία τους.

Εκεί οι τρεις «ερυθρόλευκοι» έθεσαν επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά η συνάντηση δεν αναλώθηκε μόνο εκεί. Είχε και μια γλυκιά πλευρά. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ευχήθηκαν και χρόνια πολλά στον Μπαρτζώκα που είχε σήμερα τα γενέθλιά του. Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού είπαν τα «χρόνια πολλά» και με μια τούρτα έκπληξη στον Έλληνα κόουτς που έγινε χθες 55 ετών.

Στο τετ α τετ οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Μπαρτζώκας έβαλαν στο τραπέζι όλο τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και χαρτογράφησαν τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για τη νέα χρονιά.

Ηδη πάντως, οι δυο πρώτες έχουν γίνει, καθώς έχει κλείσει ο Hassan Martin, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης είχε αποκαλύψει προ ημερών σε τηλεοπτικό κανάλι ότι συμφώνησε και θα παραμείνει στην ομάδα και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Συνάντηση κορυφής

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ.κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, είχαν σήμερα (11/06) πολύωρη συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, κ. Γιώργο Μπαρτζώκα, στο πλαίσιο της οποίας συζήτησαν για τον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πρόεδροι υποδέχθηκαν τον κόουτς με τούρτα γενεθλίων και του ευχήθηκαν δια ζώσης τα χρόνια πολλά.