Δεν ξέρουμε αν ο Aaron Harrison διαβάζει βουλωμένο γράμμα, αλλά ψιθύρους δεν μπορεί να διαβάζει με τίποτα. O Aaron Harrison πήρε μέρος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: «The Whisper Challenge: Red and White Edition», όπου οι παίκτες της ομάδας που παίρνουν κάθε φορά μέρος πρέπει να βρουν μια λέξη που τους λένε την οποία δεν μπορούν να ακούσουν γιατί έχουν στ’ αυτιά τους ακουστικά που παίζουν μουσική. Πρέπει να την βρουν διαβάζοντας τα χείλη εκείνου που τους λέει την λέξη.

Ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε ότι δεν έχει με τίποτα το θέμα. Από τις 5 λέξεις ο Harrison βρήκε μόνο τη μια και έκανε σκορ 1-5.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού ξεκίνησε καλά και βρήκε την πρώτη λέξη, που ήταν: Balloon (Μπαλόνι). Έδωσε όμως, ρεσιτάλ αστοχίας στη συνέχεια, καθώς δεν βρήκε τις λέξεις: Dunk (Κάρφωμα), Remote Control (Τηλεκοντρόλ), Air condition (Κλιματιστικό), Celebrity (Διάσημος).

Στο παιχνίδι αυτό έχουν διαπρέψει ως τώρα οι Κώστας Παπανικολάου και Sasha Vezenkov, που βρήκαν ο καθένας τις 4 από τις 5 λέξεις, ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης είχε σκορ 3/5.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«The Whisper Challenge: Red and White Edition! Άλλοι «διαβάζουν» τα χαρτιά, άλλοι τον καφέ και οι «ερυθρόλευκοι» τα χείλη ! Ποιος παίκτης, παρά τη μουσική στο τέρμα στα αφτιά του,  κατάφερε να βρει τις περισσότερες λέξεις; Ανακαλύψτε το αποκλειστικά στο κανάλι μας στο YouTube»!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ