O  Αμερικανός ήταν ο δεύτερος (μετά τον Μπόλντγουιν, ο οποίος είναι «τελειωμένος») υποψήφιος για να πάει σπίτι του μετά τις προσθήκες των Τέιλορ Ρότσεστι και Ουίλι Ριντ, οι οποίοι έκαναν ντεμπούτο στο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τελευταία, όμως, ο Ρούμπιτ δείχνει αναγεννημένος. Η «ανάστασή» του ξεκίνησε στο παιχνίδι με την Μπασκόνια, όπου είχε 10 πόντους και 4 ριμπάουντ. Στην συνέχεια ακολούθησαν τα ματς με ΤΣΣΚΑ (8 πόντοι, 7 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 6 επιθετικά) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (5 πόντοι, 4 ριμπάουντ).

Τεράστιο ρόλο, βέβαια, στο ξύπνημα του Ρούμπιτ έπαιξε το γεγονός ότι ο Κεστούτις Κεμζούρα τον βάζει πια και παίζει στην κανονική του θέση στο «4». Σε αντίθεση με τον Ντέιβιντ Μπλατ, που ήθελε… σώνει και καλά να τον κάνει «5άρι».

Ο Αμερικανοϊσραηλινός ήθελε να τον έχει ως «μπακ απ» του Μιλουτίνοφ στο «5». Ο Ρούμπιτ όμως… πελαγοδρομούσε ως σέντερ.

Ο Κεμζούρα τον έβαλε τελικά στο «4» και εκεί θα τον έχει, καθώς ανάσες στον Μιλουτίνοφ θα δίνει ο Ριντ. Έτσι ο Ρούμπιτ απελευθερώθηκε, γύρισε στην θέση του και άρχισε να αποδίδει.

Δεν έχει αποφασίσει ο Ολυμπιακός

Ετσι το τοπίο στο θέμα του παίκτη που θα ακολουθήσει στην έξοδο τον Μπόλντγουιν ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στο όλο θέμα. Ακόμα και το ενδεχόμενο να φύγει ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, τον οποίο συνεχίζει να πολιορκεί και μάλιστα έντονα η Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Την ομάδα, πάντως… αποχαιρέτισε ένας από τους ξένους. Ο λόγος για τον Ίθαν Χαπ, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός στην ιταλική Κρεμόνα.

Πηγή: Sportime.gr