Ο Jean Charles Livio είναι προ των πυλών του ΣΕΦ, ο Sasha Vezenkov φαίνεται πως θα παραμείνει στην ομάδα, ενώ ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Augustine Rubit.

Ο Jean Charles Livio προβάρει τα ερυθρόλευκα και όλα δείχνουν ότι κλείνει άμεσα στον Ολυμπιακό. Την ίδια στιγμή ο Sasha Vezenkov φαίνεται πως παραμένει στην ομάδα, ενώ «παρελθόν» αποτελεί ο Augustine Rubit, καθώς η ομάδα τον ενημέρωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η επικείμενη μεταγραφή του Livio και η επικείμενη συμφωνία με τον Vezenkov «κλείνουν» την γραμμή με τα «4-5άρια» (εκεί υπήρχαν ήδη και Elis, Martin, Πρίντεζης) του Ολυμπιακού. Οι μεταγραφές, βέβαια, δεν  κλείνουν, καθώς υπάρχει ανοιχτό το μεγάλο μπαμ που θέλει να κάνει η ομάδα με την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κλείσει τους Charles Jenkins και Aaron Harisson. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει ενταχθεί εδώ και καιρό στην ομάδα και έκανε και προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα ανακοίνωσε ήδη την παραμονή του Πρίντεζη, ενώ και ο Σπανούλης έχει συμφωνήσει να μείνει.

Μάλιστα αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μπαράζ ανακοινώσεων γι’ αυτά τα θέματα.

Οσο για τον Livio, o 27χρονος ψηλός, ύψους 2,05 μέτρων, αγωνίζεται κυρίως ως power forward, όμως μπορεί να παίξει και ως σέντερ σε χαμηλά και ευέλικτα σχήματα.

Την περσινή σεζόν άφησε θετικές εντυπώσεις με την φανέλα της Villeurbanne (9,1 πόντοι 56,8% στα δίποντα, 31,3% στα τρίποντα, 87,2% στις βολές, 3,7 ριμπάουντ ανά ματς στην Euroleague), ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από την G-League, με την φανέλα των Austin Spurs.

Πάντως, η LDLC ASVEL είναι το… σπίτι του για το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του, ενώ αγωνίστηκε για λίγο και στην Unicaja Malaga, την σεζόν 2017/2018.

 

O JEAN CHARLES LIVIO ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ