Ο Dwight Buycks έσταξε μέλι για τον Ολυμπιακό μετά το «διαζύγιο» με την ομάδα, αλλά από την άλλη εξέφρασε και την πικρία του για τον χωρισμό του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός είχε την οψιόν για να ανανεώσει το συμβόλαιό του Buycks, αλλά και των Baldwin, Happ, Paul. Οι 4 Αμερικανοί όμως, δεν… χωρούσαν στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα και η έτσι η ομάδα ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα (30/6) ότι οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τους παίκτες χώρισαν πλέον.

Ο Dwight Buycks σχολίασε μέσα από τα social media το θέμα του.. χωρισμού του με τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός γκαρντ είπε καλά λόγια για την ομάδα και όλους τους «ερυθρόλευκους». Εχαρίστησε μεν την ομάδα για την συνεργασία και έσταξε μέλι για τους «ερυθρόλευκους», αλλά από την άλλη τόνισε ότι ήθελε να μείνει στο ΣΕΦ και δεν ήταν δική του η απόφαση για τον… χωρισμό.

Αναλυτικά ο Dwight Buycks έγραψε:

«Δεν ήταν δική μου απόφαση να μην επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Ήθελα να δώσω πράγματα, όμως με δεδομένες τις περιστάσεις δεν είχα αρκετά χρόνο με εσάς. Είστε καταπληκτικοί και δεν έχω τίποτε άλλο παρά μόνο αγάπη. Ισως στο εγγύς μέλλον…».

Ο 31χρονος παίκτης ήρθε στον Ολυμπιακό στα τέλη Φεβρουαρίου (είχε κλείσει πιο νωρίς, αλλά δεν μπορούσε να παίξει με την ομάδα, καθώς η διοργανώτρια αρχή είχε επιβάλει ΒΑΝ στον σύλλογο). Αγωνίστηκε μόλις σε 3 παιχνίδια στην Euroleague και είχε μέσο όρο 5 πόντους (είχε 1/1 βολές, 4/8 δίποντα, 2/2 τρίποντα), 1,3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 0,7 κλεψίματα σε 14΄.43΄΄.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ DWIGHT BUYCKS