Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί αύριο στο ΣΕΦ (18/12, 21:00) απέναντι στην Real στην 15η Αγωνιστική της Euroleague χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ κυριολεκτικά την τελευταία ώρα θα φανεί αν ο Κώστας Παπανικολάου θα κατορθώσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι με την «βασίλισσα».

Ο Πρίντεζης είναι «οff» λόγω μέσης. Ο «υπαρχηγός» του Ολυμπιακού υπέστη μυικό σπασμό στη μέση στο ξεκίνημα του χθεσινού αγώνα με την Valencia στο ΣΕΦ. Ο Πρίντεζης πρόλαβε να παίξει μόλις 2΄.25΄΄ και αμέσως μετά τον τραυματισμό αποχώρησε από το παρκέ, πήγε στα αποδυτήρια και δεν έπαιξε ξανά στον αγώνα.

Το ιατρικό τιμ της ομάδας επανεξέτασε τον παίκτη και φάνηκε ότι δεν μπορεί να παίξει αύριο κόντρα στην Real και θα μείνει εκτός αποστολής.

Οσον αφορά στον Κώστα Παπανικολάου, o φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» χτυπήθηκε από γαστρεντερίτιδα και την ξεπέρασε, αλλά στη συνέχεια είχε ένα θέμα (ραιβόκρανο) και έτσι δεν μπόρεσε να παίξει με την ομάδα χθες απέναντι στους Ισπανούς.

Το πρόβλημα δεν έχει υποχωρήσει ακόμα και έτσι η συμμετοχή του στο ματς με τους Μαδριλένους δεν έχει ξεκαθαρίσει. Θα ξεκαθαρίσει αύριο μια και καλή.

Πριν το ματς το ιατρικό τιμ θα κάνει επανεκτίμηση της κατάστασής του και εκεί θα φανεί αν θα δώσει τελικά το παρών στο παιχνίδι με την Real στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους.

Την θέλει φυσικά γιατί θα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Την θέλει για να πάει στο 8-6. Και την θέλει για να μην αναγκαστεί να κλείσει την «διαβολοβδομάδα» με δυο σερί εντός  έδρας και μάλιστα αμφότερες από ισπανικές ομάδες.