Ένα σημαντικό πονοκέφαλο είχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει της διαβολοβδομάδας που περιμένει τον Ολυμπιακού στην Euroleague, αλλά πλέον δεν τον έχει. Ο κόουτς του Ολυμπιακού είδε την μεγάλη σκοτούρα του να εξαφανίζεται πλέον από σήμερα.

Ο Κώστας Παπανικολάου είχε χτυπηθεί από γαστρενερίτιδα και έτσι ήταν στα πιτς χθες. Ο “Παπ”, όμως, είναι πλέον ετοιμοπόλεμος.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και επέστρεψε από σήμερα (14/12) στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Έτσι ο Παπανικολάου είναι πλέον κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τα εντός έδρας ματς με Valencia (16/12) και Real (18/12) στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός είναι στο 7-5 και προέρχεται από την τεράστια νίκη επί της Barcelona μέσα στην Ισπανία και και την άλωση του Βελιγραδίου, όπου η ομάδα κέρδισε τον Crvena Zvezda.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δυο ματς μέσα στην έδρα τους στη “διαβολοβδομάδα” με Valencia και Real. Δύσκολα ματς σίγουρα. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει δείξει τελευταία ότι έχει πάρει για τα καλά φόρα και είναι μια ομάδα που μπορεί να ρίξει ανάσκελα κάθε αντίπαλο.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν όσο τίποτα αυτές τις δυο νίκες, διότι έτσι θα εδραιώσουν για τα καλά πια την θέση τους στην 8άδα και θα πλησιάσουν την πρώτη 4άδα.