Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο και είναι πλέον «ετοιμοπόλεμος». Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς με την Alba (18/3, 21:30) στο Βερολίνο στην 30η Αγωνιστική της Euroleague.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε νιώσει ενοχλήσεις την περασμένη εβδομάδα. Έτσι είχε μείνει εκτός προπονήσεων και έχασε το εντός έδρας ματς με την Zenit στην 29η Αγωνιστική της Euroleague, όπου ο Ολυμπιακός έδειξε τα… δόντια του και πήρε τη νίκη.

Πλέον, όμως, είναι «σιδερένιος» και «ετοιμοπόλεμος» και αναμένεται να αναχωρήσει αύριο (17/3) το μεσημέρι (η συγκέντρωση της ομάδας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχει προγραμματιστεί για τις 15:15) με τους ερυθρόλευκους για το Βερολίνο και να πάρει μια θέση στην 12άδα για το ματς με την Alba, όπου ο Ολυμπιακός θέλει το ροζ φύλλο αγώνα για να φτάσει τις 3 σερί νίκες και να δείξει ότι συνήλθε για τα καλά πλέον.

Ο 24χρονος παίκτης αγωνίστηκε σε 9 ματς φέτος με τον Ολυμπιακό στην Euroleague. Έμενε στο παρκέ μόλις 6’.59΄΄ και είχε μέσο όρο 2 πόντους (με 87,5% στα δίποντα (7/8), αλλά μόλις 6,3% στα τρίποντα (1/16), 0,8 ριμπάουντ, 0,3 ασίστ.