Η Fenerbahce ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα ότι ο Lorenzo Brown είναι πλέον παίκτης της ομάδας και θα φοράει την φανέλα του συλλόγου της Πόλης στη νέα αγωνιστική περίοδο. Τον Αμερικανό γκαρντ ήθελε βέβαια και ο Παναθηναϊκός, αλλά το… μπάσιμο της Fener στο παιχνίδι, άλλαξε τα δεδομένα. Η μεταγραφή του Brown στην τουρκική ομάδα, πάντως, δημιουργεί άλλα δεδομένα στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα και δείχνει να ανοίγει τον δρόμο του Έλληνα γκαρντ προς τον Ολυμπιακό.

Η Fenerbahce δεν πήρε τον Brown για να παίζει ελάχιστα. Τον πήρε για να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι οι άλλοι παίκτες όπως ο Σλούκας θα δουν τον χρόνο τους να ψαλιδίζεται. Ο Σλούκας έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα.

Ο σύλλογος όμως, έδειχνε από την αρχή διατεθειμένος να του το… περικόψει σημαντικά. Κάτι φυσικά που δεν θα δεχόταν ο παίκτης κι αν γινόταν αυτό, θα αποχωρούσε και φυσικά θα όδευε προς τον Πειραιά και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Οι Τούρκοι είχαν τρενάρει το θέμα Σλούκα, καθώς αρχικά ήθελαν να δουν αν θα μείνει ο Zeljko Obradovic. Μετά όταν ο Zoc είπε ότι φεύγει, έψαχναν να βρουν νέο κόουτς και τελικά τον βρήκαν στο πρόσωπο του Igor Kokoskov.

Πάλι όμως, το θέμα του Έλληνα γκαρντ έμενε στο… ψυγείο. Η υπόθεση πήγε ακόμα πιο πίσω καθώς η ομάδα έψαχνε για γκαρντ και τελικά έκλεισε τον Brown.

Όλα δείχνουν ότι πλέον ο σύλλογος θα βάλει μπροστά τις επαφές με τον Σλούκα κι εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα.

Πλέον όμως, η ομάδα έχει τον Brown στην γραμμή των κοντών και όπως είπαμε ο Αμερικανός θα έχει σημαντικό ρόλο στη νέα εποχή.

Άρα όλα δείχνουν ότι ο Σλούκας είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας, καθώς ο σύλλογος και πήρε έναν καλό γκαρντ και θέλει και να κρατήσει χαμηλά το μπάτζετ, κάτι που σημαίνει ότι δεν θέλει να σηκώσει το βαρύ συμβόλαιο του Σλούκα.

Οπότε φαίνεται πως η Fener είτε θα προτείνει μείωση στον Σλούκα ή θα του πει να λυθεί το συμβόλαιό του. Και στις δυο αυτές περιπτώσεις ο Σλούκας θα αποχωρήσει και θα οδεύσει προς το μεγάλο λιμάνι.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ LORENZO BROWN ΑΠΟ ΤΗΝ FENERBAHCE