«Καθαρά» ήταν όλα τα καθιερωμένα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στον Ολυμπιακό για τον κορονοϊό σήμερα (9/11), ενώ η ομάδα προπονήθηκε χωρίς «απρόοπτα» με μοναδικό απόντα φυσικά τον τραυματία Aaron Harrison.

Ο Ολυμπιακός έτσι δεν έχει στο κεφάλι του άλλη… σκοτούρα, πέρα φυσικά από τον Harrison. Ο Αμερικανός τραυματίστηκε στη μεγάλη νίκη της ομάδας επί της Zenit στη Ρωσία. Η διάγνωση ήταν διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου, κάτι που θα τον κρατήσει όλο τον Νοέμβριο στα «πιτς».

Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για το παιχνίδι (12/11, 21:00) με την Alba στο ΣΕΦ και όπως είπαμε στην αρχή ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε σήμερα τους υπόλοιπους παίκτες του (πλην φυσικά του Harrison) να προπονούνται κανονικά, χωρίς να συμβεί κάποιο… ευτράπελο και τους υπολογίζει όλους για το παιχνίδι με τους Γερμανούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν φυσικά τη νίκη απέναντι στους Βερολινέζους στην 8η Αγωνιστική της Euroleague για να πάνε στο 5-3 και να πάνε με φόρα στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που τους περιμένει μετά την αναμέτρηση με την Alba.

Μετά το ματς με τους Γερμανούς η ομάδα θα πάει στην Βαρκελώνη για να μονομαχήσει με την πανίσχυρη Barcelona (18/11 στην 9η Αγωνιστική) και στη συνέχεια την περιμένει άλλο ένα εκτός έδρας με πιο «βατό» αντίπαλο πάντως, καθώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Villeurbanne (20/11) στην Γαλλία.