Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν ξανά σήμερα στα γνωστιά τους λημέρια. Οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν σήμερα το παρκέ του ΣΕΦ και έκαναν προπόνηση στο σπίτι τους μετά από σχεδόν δυο μήνες (οπότε και «πάγωσαν» τα πάντα λόγω του κορονοϊού). Στην προπόνηση έδωσε το παρών φυσικά για άλλη μια φορά και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο 26χρονος γκαρντ οποίος έχει ξεκινήσει να γυμνάζεται από χθες με την ομάδα και θεωρείται πια παίκτης του Ολυμπιακού (απομένει η τυπική ανακοίνωση της μεταγραφής του στους «ερυθρόλευκους»).

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν… πιάσει δουλειά, μια μέρα νωρίτερα. Η ομάδα είχε ξεκινήσει προπονήσεις από χθες Δευτέρα. Η χθεσινή προπόνηση όμως, είχε γίνει στην Βουλιαγμένη και περιελάμβανε τρέξιμο.

Σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού (πλην των ξένων και του Βεζένκοφ, που είναι στις πατρίδες τους και των Σπανούλη, Χαραλαμπόπουλου που είναι ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας και κάνουν μόνο ατομικές) πάτησαν για πρώτη φορά στο ΣΕΦ μετά από σχεδόν 60 μέρες και έκαναν προπόνηση εκεί με βάρη και μπάλα υπό το βλέμμα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το παρών έδωσε και ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος επέστρεψε χθες από την Κρήτη (δεν μπορούσε να γυρίσει νωρίτερα, λόγω των απαγορεύσεων που υπήρχαν για την μετακίνηση από νομό σε νομό).

Ο Γιώργος Πρίντεζης είχε γυρίσει νωρίτερα στον Πειραιά (ήταν όλο αυτό το διάστημα στην Σύρο) και μετείχε κανονικά στην χθεσινή πρώτη προπόνηση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

Οι παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονται επί Ελληνικού εδάφους επέστρεψαν σε ρυθμούς προπόνησης!

Το χθεσινό (18/05) πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο στην Βουλιαγμένη, ενώ σήμερα (19/05) μπήκαν στο ΣΕΦ για ατομική προπόνηση με βάρη και μπάλα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ

 

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ

 

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ