Σε… ξέρα φαίνεται να χτύπησε η προσπάθεια του Ολυμπιακού να κάνει το μεγάλο «μπαμ» και να φέρει και πάλι πίσω στο λιμάνι τον Μίλος Τεόντοσιτς και το όλο θέμα κατέληξε σε ναυάγιο. Όπως αποκάλυψε το Sportime οι ερυθρόλευκοι προσέγγισαν την πλευρά του παίκτη και κατέθεσαν μια πολύ μεγάλη πρόταση προκειμένου να τον πείσουν να φορέσει ξανά την φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι απαιτήσεις του Σέρβου όμως, ήταν σε… άλλο πολύ πιο υψηλό επίπεδο. Οι δυο πλευρές έτσι δεν τα βρήκαν και το όλο θέμα μπήκε για την ώρα στο… ντουλάπι, καθώς ο Ολυμπιακός δεν έκανε καμία άλλη κίνηση από κει και πέρα.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να φέρουν στην ομάδα έναν τουλάχιστον σούπερ σταρ. Ο πρώτος και μεγάλος στόχος ήταν ο Κώστας Σλούκας. Ο Ελληνας γκαρντ, όμως, δεν τα βρήκε με την ομάδα και προτίμησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε και να μείνει στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ετσι ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση για την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά οι υψηλές απαιτήσεις του Σέρβου οδήγησαν σε αδιέξοδο τις επαφές.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξαναπροσεγγίσει τον παίκτη από τότε. Δεν αποκλείεται, πάντως, να το κάνει. Οι ενδείξεις, όμως, είναι ότι για την ώρα η ομάδα έχει κάνει πίσω και το όλο θέμα φαίνεται να έχει τελειώσει οριστικά.