Με… πονοκέφαλο έφυγε ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την σημερινή (6/1) προπόνηση του Ολυμπιακού. Εκεί που όλα πήγαιναν καλά και οι παίκτες του γυμνάζονταν χωρίς πρόβλημα, ξαφνικά η ατυχία έκανε την εμφάνισή της στο ΣΕΦ. Ο Shaquielle McKissic αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, αποχώρησε από το γήπεδο και πήγε για εξετάσεις, για να φανεί αν θα παίξει μεθαύριο (8/1) απέναντι στην Bayern στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων, για να φανεί μια και καλή, αν ο 30χρονος Αμερικανός θα ενισχύσει την ομάδα απέναντι στους Βαυαρούς

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη «εκτός» τον Κώστα Παπανικολάου, που είναι εδώ και καιρό στα «πιτς».

Ο «Παπ» παραμένει «εκτός» και δεν θα παίξει φυσικά με την Bayern. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε ταλαιπωρηθεί από ραιβόκρανο, έπαιξε όμως, με τη Fenerbahce στις 23/12, τραυματίστηκε εκεί (υπέστη αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους) και η ετυμηγορία ήταν πως θα μείνει για τουλάχιστον 1 μήνα εκτός δράσης.

Ο Ολυμπιακός, που προέρχεται από την νίκη επί της Khimki είναι στο 8-8 και φυσικά θέλει τη νίκη με τους Βαυαρούς για να πάει το σκορ του σε θετικό πρόσημο και να παραμείνει με αξιώσεις στο παιχνίδι της 8άδας.