Σήμερα κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια που ανέφεραν ότι ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει και πάλι στο μεγάλο λιμάνι και τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όλα αυτά ο Σλούκας είχε συνάντηση στην Αθήνα με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό και συμφώνησε για 3 ετές συμβόλαιο με απολαβές που φτάνουν τα 5,5 εκατ. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, διέψευσαν το θέμα.

Από τον Ολυμπιακό έλεγαν πως το θέμα δεν ισχύει.

Ο Ελληνας γκαρντ, βέβαια, έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι θα ήθελε να επιστρέψει πίσω στην ομάδα.

Ο Σλούκας είναι «θετικός» στο να επιστρέψει πίσω στον Πειραιά και φυσικά να αναλάβει τον ρόλο του απόλυτου ηγέτη στη νέα εποχή της ομάδας.

Στην μέση όμως, υπάρχει το τεράστιο εμπόδιο της Fenerbahce. Η τουρκική ομάδα κρατάει και το μαχαίρι και το καρπούζι στο όλο θέμα. Εκείνη έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, καθώς ο Σλούκας έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο της Πόλης.

Ο Ολυμπιακός έτσι πρέπει να περιμένει να δει το τι θα κάνει με τον Ελληνα γκαρντ η τουρκική ομάδα.

Η διοίκηση της Fener έδωσε δυο μισθούς στους παίκτες. Τους οφείλει βέβαια, κι άλλους. Ο Σλούκας θα μπορούσε να κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος, καθώς η ομάδα του χρωστάει (όπως και σε όλους τους παίκτες) κι άλλα λεφτά. Αποφάσισε όμως, να μην μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Ακόμα, βέβαια κι αν έκανε προσφυγή, τότε πάλι δεν θα ήταν σίγουρο ότι θα έμενε ελεύθερος. H Fener έχει το δικαίωμα να του καταβάλει τα λεφτά που του οφείλει ακόμα κι αν έχει κάνει προσφυγή και να τον κρατήσει «δεμένο».

Σημαντικό ρόλο στο αν ο Σλούκας θα μείνει η όχι στον σύλλογο της Πόλης δεν θα παίξουν τα «φέσια» που του έχει βάλει η ομάδα. Θα παίξει το μπάτζετ που θα έχει η Fener.

Αν το μπάτζετ μειωθεί κατά πολύ όπως όλα δείχνουν (μάλιστα κάποια σενάρια μιλάνε ακόμα και για μείωση της τάξης του 40% με 50%) και οι μειώσεις που θα προταθούν στους παίκτες θα είναι πολύ μεγάλες, τότε ο Σλούκας θα φύγει και φυσικά ο Ολυμπιακός θα έχει σημαντικό λόγο στην απόκτησή του.

 

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ