Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εδώ καιρό το…κυνήγι για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα και ήδη έχει κάνει πολλές επαφές με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του. Πλέον όμως, ετοιμάζει την μεγάλη αντεπίθεση.

Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούσαν ως τώρα το «φλερτ» με τον Έλληνα γκαρντ της Fenerbahce σε… διακριτικό επίπεδο. Η ομάδα ήξερε ότι όλο θέμα ήταν δύσκολο, μπερδεμένο και περίπλοκο και έτσι δεν έλεγε μεγάλα λόγια ούτε καλλιεργούσε προς τα έξω φρούδες ελπίδες.

Η στάση της ήταν δικαιολογημένη. Κατ’ αρχάς ο Σλούκας έχει συμβόλαιο με την Fener. Η ομάδα της Πόλης δεν είχε προσεγγίσει τον παίκτη ως τώρα για να μιλήσουν για το μέλλον. Σενάρια ανέφεραν όμως, ότι ο Σλούκας θα τα πει με την ομάδα του την προσεχή Δευτέρα και εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα.

Οι πληροφορίες από την Τουρκία λένε ότι το ενδεχόμενο να μείνει ο Σλούκας στην Fenerbahce δεν είναι και τόσο μεγάλο.

Αυτές οι πληροφορίες έχουν κάνει τον Ολυμπιακό να έχει βάλει πλέον τις στροφές των μεταγραφικών μηχανών του για το θέμα Σλούκα στο «φουλ».

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος πλέον να ξεκινήσει την αντεπίθεση στο όλο θέμα.

Ακόμα  όμως κι έτσι όμως, ο Ολυμπιακός δεν πετάει στα σύννεφα. Πατάει στην γη και δεν λέει μεγάλα λόγια.

Ξέρει καλά ότι το θέμα είναι δύσκολο. Κατ’ αρχάς ο Σλούκας αποτελεί  μήλον της έριδος για όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και αν μείνει ελεύθερος θα πέσουν όλοι πάνω του..

Τα «καλά χαρτιά που έχει ο Ολυμπιακός

Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ελπίδες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρία καλά χαρτιά στα χέρια τους για την υπόθεση Σλούκα. Θεωρούν μάλιστα ότι αν παίξουν καλά τα χαρτιά αυτά, μπορούν να πάρουν την παρτίδα.

Πρώτον είναι αποφασισμένοι να δώσουν ένα τεράστιο συμβόλαιο στον Σλούκα. Δεύτερον, ακόμα κι αν τα λεφτά αυτά είναι κάπως πιο πίσω από εκείνα που δίνουν οι άλλοι «μνηστήρες» του, ο Ολυμπιακός του προσφέρει τον ρόλο του «στρατηγού» στην ομάδα και όχι τον ρόλο απλώς ενός σπουδαίου παίκτη του ρόστερ που του δίνουν οι άλλοι.

Τρίτον ο Σλούκας ξέρει τον Ολυμπιακό, ενώ πάντα σκεφτόταν την επιστροφή στην Ελλάδα.

 

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ