Ο Nikola Milutinov παρέμεινε και σήμερα στα «πιτς». Ο σέντερ του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε και σήμερα. Ο ψηλός των ερυθρολεύκων έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Ο Milutinov είχε υποστεί διάστρεμμα στις 20/2 στο παιχνίδι με την Villeurbanne στην Euroleague. Οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν ότι το διάστρεμμα δεν είναι πολύ βαρύ και ότι είχε ελπίδες να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που έγινε στις 3/3 στο ΣΕΦ.

Ο καιρός περνούσε, όμως και ο Σέρβος παρέμενε «εκτός».

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το έχασε. Έτσι έβαλε πλώρη για το ματς με την Armani στο Μιλάνο στις 12/3.

Ο παίκτης κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς. Έχει ακόμα όμως, ενοχλήσεις και έτσι συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι έχει χάσει οριστικά το… τραίνο για το ταξίδι στο Μιλάνο. Η κατάστασή του επανεκτιμάται συνέχεια για να φανεί αν θα προλάβει το ματς και αυτό θα γίνει και αύριο.

Ο Ολυμπιακός θα τον ήθελε όσο τίποτα στην αποστολή, καθώς το ματς είναι κρίσιμο για την υπόθεση πρόκριση. Οι ερυθρόλευκοι το θέλουν το παιχνίδι. Το καλό είναι ότι η ομάδα έχει μάθει να ζει με τις απουσίες βασικών παικτών. Από την άλλη, καλό είναι και το γεγονός ότι το «Mediolanum Forum» θα είναι άδειο στην ελληνοϊταλική μάχη  της 12ης Μαρτίου, λόγω των μέτρων που έχουν πάρει οι ιταλικές αρχές για να σταματήσουν την εξάπλωση του κορονοϊού

Ακόμα καλύτερα βέβαια, θα ήταν τα πράγματα αν η ομάδα είχε στην αποστολή και τον βασικό της πύργο, Nikola Mulutinov. Αυτό όμως, θα αρχίσει να φαίνεται από αύριο.