Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε προ ολίγων στιγμών ο Ολυμπιακός για τη χθεσινή (12/9) επικράτηση του Βαγγέλη Λιόλιου και της παράταξής του «Δώσε Πάσα» στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, εκφράζοντας παράλληλα τα παράπονά του από την προηγούμενη διοίκηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν λόγο για το πέρας της απαξίωσης που βίωνε το ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια και κάλεσαν τη νέα διοίκηση να ωθήσει την ανάπτυξη του αθλήματος.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον Βαγγέλη Λιόλιο για την ανάδειξή του σε Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και όλα τα εκλεγέντα μέλη.

Ο φάρος της απαξίωσης του ελληνικού μπάσκετ έσβησε οριστικά, όχι όμως και τα προβλήματα, οι παθογένειες και οι σκιές που δημιούργησε η καθεστωτική παρουσία ανθρώπων σε βάρος κάθε προσπάθειας υγιούς ανάπτυξης του αθλήματος.

Ευχόμαστε η νέα διοίκηση με θάρρος και τόλμη να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ στη θέση που του αξίζει, στη θέση που όλοι ονειρευόμαστε, στην κορυφή».