Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έσβησε από το απουσιολόγιό του ένα όνομα σήμερα (6/9), αλλά πρόσθεσε άλλο ένα άλλο και έτσι το ιατρικό δελτίο της ομάδας δεν ήταν «λευκό».

Το όνομα που μπήκε στο ιατρικό δελτίο ήταν αυτό του Hassan Martin. O Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού απουσίασε από την σημερινή προπόνηση. Ο «ερυθρόλευκος» ψηλός ένιωσε ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική. Έτσι αποφασίστηκε να μείνει  στα… πιτς σήμερα.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο (7/9) κι εκεί θα φανεί αν έχει κάτι ανησυχητικό ή όχι. Για την ώρα δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Οσο για τον παίκτη που επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι κανονικά και πάλι από σήμερα στη διάθεση του προπονητή του, αυτός είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο Ελληνας φόργουορντ άφησε οριστικά πίσω του το ελαφρύ διάστρεμμα που είχε υποστεί την Παρασκευή (4/9). Ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον «οκ» και έτσι προπονήθηκε κανονικά σήμερα με την ομάδα.

Φιλικό με Ηρακλή αύριο (7/9, 13:00)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει αύριο (7/9, 13:00) την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες του αυτή την περίοδο. Ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα αύριο στο ΣΕΦ με τον Ηρακλή και ο «ερυθρόλευκος» κόουτς θα μπορέσει να τεστάρει το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας σε αυτό το χρονικό σημείο.