«Πάνοπλος» θα πετάξει αύριο (4/11, 14:30) για την Αγία Πετρούπολη ο Ολυμπιακός για την μάχη (5/11, 19:00) με την Zenit στην 7η Αγωνιστική της Euroelague. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (3/11) την προετοιμασία τους για το ματς με τους Ρώσους με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει όλο το οπλοστάσιο της ομάδας στη διάθεσή του.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού είδε και σήμερα όλους τους παίκτες του να προπονούνται χωρίς να συμβεί το παραμικρό απρόοπτο. Έτσι τους έχει όλους στη διάθεσή του για το σημαντικό ματς με τους  Ρώσους.

Ο Ολυμπιακός μετράει 2 σερί ήττες στη διοργάνωση από Bayern (στη Γερμανία) και Efes (στο ΣΕΦ) και έσπασε έτσι το σερί των 3 συνεχόμενων νικών, που είχε η ομάδα πριν από τα παιχνίδια με Βαυαρούς και Τούρκους. Ο Ολυμπιακός είναι πλέον στο 3-3 και θέλει το «διπλό» στην Αγία Πετρούπολη για να τονωθεί και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά και να κάνει restart.

Το άλλο καλό για την ομάδα πέρα από το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, είναι ότι το ταξίδι στην Ρωσία δεν θα είναι Γολγοθάς και ιδιαίτερα κοπιαστικό.

Η ομάδα δεν θα ταλαιπωρηθεί με ενδιάμεσες πτήσεις. Ο Ολυμπιακός θα πάει άνετος στην Αγία Πετρούπολη, καθώς θα πετάξει αύριο (4/11, 14:30) για την ρωσική πόλη με πτήση τσάρτερ.