Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κάθε λόγο να χαμογελάει και σήμερα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού όχι μόνο είδε την ομάδα να ανεβάζει στροφές για άλλη μια μέρα, αλλά και πάλι είδε όλους τους παίκτες του να γυμνάζονται σε φουλ ρυθμό χωρίς να συμβεί κάποιο απρόοπτο.

Όλοι οι ερυθρόλευκοι μπασκετμπολίστες γυμνάστηκαν χωρίς να παρουσιαστεί κανένα… ευτράπελο.

Έτσι άπαντες οι παίκτες της ομάδας είναι στη διάθεση του προπονητή τους για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Αυτό με την Zalgiris στην 1η Οκτωβρίου στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Euroleague 2020-21.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν πως και πως αυτό το ματς για πολλούς λόγους. Από την μια θέλουν να δείξουν από νωρίς τα… δόντια του νέου Ολυμπιακού.

Από την άλλη, θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη νέα χρονιά.

Και μέσα σε όλα, θέλουν να δείξουν ότι θα ‘ναι έτοιμοι για την μετωπική σύγκρουση με τον Παναθηναϊκό την προσεχή εβδομάδα στο ΟΑΚΑ στο πρώτο «αιώνιο ντέρμπι» της σεζόν, που θα γίνει νωρίς, νωρίς, μόλις στην 2η αγωνιστική της Euroleague.

Βέβαια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του έχουν το μυαλό τους για την ώρα μόνο στο ματς με την Zalgiris. Εν αρχή ην μόνο η αναμέτρηση με τους Λιθουανούς και ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται τίποτε άλλο εκτός από αυτό,

Μόνο όταν τελειώσει το ματς με την Zalgiris και όπως περιμένει ο Ολυμπιακός, η ομάδα θα έχει πάρει τη νίκη, τότε θα μπει στο μυαλό όλων η σύγκρουση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Το «αιώνιο ντέρμπι» θα διεξαχθεί στις 9 Οκτωβρίου και το τζάμπολ θα γίνει στις 21:00.