Ο Ολυμπιακός μπορεί να έπαιξε χθες (4/1) φιλικό με την Mega Bemax στο ΣΕΦ, αλλά έχει μπροστά του τον αγώνα με την Bayern (8/1) και έτσι το πρόγραμμα δεν σήκωνε ρεπό. Η ομάδα προπονήθηκε κανονικά σήμερα στο φαληρικό στάδιο με όλους τους παίκτες, πλην του Κώστα Παπανικολάου, που είναι εδώ και καιρό στα «πιτς», να προπονούνται χωρίς απρόοπτα.

Ο «Παπ» παραμένει «εκτός». Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ίχε ταλαιπωρηθεί από ραιβόκρανο, έπαιξε όμως, με τη Fenerbahce στις 23/12, τραυματίστηκε εκεί (υπέστη αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους) και η ετυμηγορία ήταν πως θα μείνει για τουλάχιστον 1 μήνα εκτός δράσης.

Πέρα από τον Παπανικολάου, όλοι οι άλλοι παίκτες της ομάδας είναι στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα και άπαντες προπονήθηκαν σήμερα χωρίς να παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα.

Το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης δεν είχε τεράστιο ζόρι (καθώς η ομάδα προερχόταν από το χθεσινό ματς με τους Σέρβους) και αναλώθηκε κατά κύριο λόγο στο κομμάτι της τακτικής που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τους Γερμανούς (8/1, 21:00) στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός, που προέρχεται από την νίκη επί της Khimki είναι στο 8-8 και φυσικά θέλει τη νίκη με τους Βαυαρούς για να πάει το σκορ του σε θετικό πρόσημο και να παραμείνει με αξιώσεις στο παιχνίδι της 8άδας.