Ο Ολυμπιακός σήμερα, Πέμπτη (6/8), υπό κανονικές συνθήκες θα υποδεχόταν όλους τους ξένους παίκτες του, όπως ήταν προγραμματισμένο, ωστόσο τρεις εξ αυτών δεν ταξίδεψαν για την Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι οι Shaquielle McKissic, Aaron Harrison, Charles Jenkins, δεν ήρθαν όπως αναμενόταν σήμερα (6/8) στην Ελλάδα, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στις πτήσεις εξαιτίας του κορονοϊού και έτσι έμειναν στις ΗΠΑ.

Οι τρεις παίκτες θα πετάξουν φυσικά για την Ελλάδα στο αμέσως επόμενο διάστημα. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν ότι η νέα ήμερα και ώρα των άφιξεών τους θα ανακοινωθεί σύντομα από τον σύλλογο.

Κανονικά πάντως, θα έρθουν στην Αθήνα θα έρθουν οι Octavius Ellis και Hassan Martin οι οποίοι θα καταφθάσουν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ενδιάμεση πτήση από τη Λισαβόνα.

 Οσο για τον 6ο ξένο της ομάδας, τον Livio Jean-Charles, ο Γάλλος είναι ήδη εδώ και μέρες στην Ελλάδα και έχει ξεκινήσει προπονήσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί ελέω Κορονοϊού υπήρξε πρόβλημα με τις πτήσεις τριών Αμερικανών παικτών μας. Σακίλ ΜακΚίσικ, Άαρον Χάρισον και Τσαρλς Τζένκινς δεν κατέστη δυνατόν να ταξιδέψουν σήμερα (06/08) στη χώρα μας. Θα υπάρξει ενημέρωση για τη νέα ήμερα και ώρα άφιξής τους.