Δυο σπουδαίους… επισκέπτες είχε η σημερινή πρωινή τελευταία προπόνηση που έκανε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ πριν τημν αποψινή (9/10, 21:00) μάχη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στην 2η Αγωνιστική της Euroleague. Μάλλον δεν επρόκειτο ακριβώς για επισκέπτες καθώς η ομάδα είναι το δεύτερο σπίτι τους, αλλά όπως και να ‘ναι η επίσκεψη που έκαναν ήταν σημαντική. Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδειξαν για άλη μια φορά ότι είναι συνέχεια δίπλα στην ομάδα και ειδικά πριν από μεγάλες μάχες όπως αυτή με τον Παναθηναϊκό. Έτσι πήγαν το πρωί στο ΣΕΦ στην προπόνηση των ερυθρολεύκων.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είδαν την ομάδα να κάνει την τελευταία της προπόνηση πριν την μετωπική του ΟΑΚΑ και φυσικά η παρουσία τους εκεί ήταν μια τεράστια ψυχολογική ντόπα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Στο μεταξύ η ομάδα προπονήθηκε χωρίς άλλα προβλήματα πλην του γνωστού με τον Livio Jean-Charles. Ο Γάλλος είχε υποστεί θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού στο ματς με την Zalgiris Kaunas την Πέμπτη 1/10 στο ΣΕΦ στην 1η Αγωνιστική της Euroleague, όπου ο Ολυμπιακός ήττήθηκε από τους Λιθουανούς,

O Jean-Charles παραμένει στα πιτς από τότε και από χθες έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο αποψινό αιώνιο ντέρμπι. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, πάντως, είναι κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.