Στον Ολυμπιακό συνεχίζεται κανονικά, τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid-19 και όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις το πρόγραμμα One Team. Οι προπονήσεις στο πρόγραμμα One Team του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά, είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης, με σκοπό να διατηρηθεί με κάθε τρόπο η επαφή με τους αθλητές, υπενθυμίζοντάς τους πόσο σημαντική είναι η σωματική και πνευματική άσκηση.

Τις προπονήσεις του One Team κάνουν οι υπεύθυνοι του προγράμματος Πέννη Γιοβάνοβιτς και Νίκος Καμπούρης και όπως πάντα το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει συνδύασε την διασκέδαση με την μάθηση και βασίστηκε στις βασικές αρχές του. One Team: Σέβομαι, μοιράζομαι, νιώθουμε όλοι δυνατοί και ίσοι!

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Οι προπονήσεις του One Team συνεχίζονται -είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης- με τους υπεύθυνους του προγράμματος Πέννη Γιοβάνοβιτς και Νίκο Καμπούρη να διατηρήσουν με κάθε τρόπο την επαφή με τους αθλητές μας, υπενθυμίζοντάς τους πόσο σημαντική είναι η σωματική και πνευματική άσκηση!

Όπως πάντα το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει συνδύασε την διασκέδαση με την μάθηση και βασίστηκε στις βασικές αρχές του ONE TEAM: Σέβομαι, μοιράζομαι, νιώθουμε όλοι δυνατοί και ίσοι!

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Οι προπονήσεις του Euroleague Basketball One Team συνεχίζονται -είτε είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης- με τους…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos B.C. στις Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021