Ο Ολυμπιακός κατάφερε πριν από λίγες στιγμές να κατατροπώσει την Βaskonia στο ΣΕΦ με 75-50, με το τελικό σκορ της αναμέτρησης να αποτυπώνει πλήρως την «ερυθρόλευκη» κυριαρχία σε κάθε μήκος και πλάτος του παρκέ, με τους γηπεδούχους να κάνουν ένα μαγικό πρώτο ημίχρονο, τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκης!

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή των Πειραιωτών, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, να δώσει χρόνο συμμετοχής στους 11 από τους 12 διαθέσιμους παίκτες του, με τον Μιχάλη Λούντζη να είναι ο μοναδικός που δεν έπαιξε καθόλου.
Ουσιαστικά, ο Έλληνας τεχνικός μοίρασε άριστα το rotation του από ένα σημείο και μετά, κάτι που πιστοποιείται από το γεγονός πως ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο μοναδικός που δεν αγωνίστηκε για περισσότερα από 13 λεπτά!

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, οι 10 από τους 12 παίκτες του πάγκου -και 11 από όσους έπαιξαν- αγωνίστηκαν τουλάχιστον 13 λεπτά (Hassan Martin), 9 έπαιξαν πάνω από 15, ενώ ακόμα 6 πάνω από 20 -με τον Κώστα Σλούκα και τον Tyler Dorsey να είναι οι πρωτοπόροι με 26 και 22, αντίστοιχα.

Έτσι, ο έμπειρος προπονητής είχε την ευκαιρία τόσο να ξεκουράσει τον κύριο κορμό του σε μια αποστολή που δεν είχε και ιδιαίτερη σημασία από ένα σημείο και μετά όσο και να δοκιμάσει τους λιγότερο υπολογίσιμους αθλητές του σε σημαντικά χρονικά διαστήματα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως όλοι εκτός του Λαρεντζάκη (0-4 τρίποντα) σκόραραν, ενώ όλοι πήραν τουλάχιστον από 1 ριμπάουντ, με κύριο διακριθέντα σε αυτό το κομμάτι τον Livio Jean Charles με 7 (2 επιθετικά).

Μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ το αναλυτικό playing time του Ολυμπιακού.