Την ευκαιρία να… ξεσκουριάσουν θα έχουν αύριο (23/11, 13:30) οι παίκτες του Ολυμπιακού σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, που θα δώσει η ομάδα στο ΣΕΦ απέναντι στο Μεσολόγγι. Οι «ερυθρόλευκοι» βέβαια, θα παραταχθούν με… σύνθεση ανάγκης, καθώς η ομάδα δέχτηκε ολομέτωπη επίθεση από τον Covid-19.

Ο ιός «χτύπησε» για τα καλά τον Ολυμπιακό καθώς 5 συνολικά μέλη της ομάδας βρέθηκαν «θετικά» σε τεστ Covid, που είναι γίνει στους «ερυθρόλευκους».

Οι «ασθενείς» τέθηκαν αμέσως υπό ιατρική παρακολούθηση και μπήκαν φυσικά και σε καραντίνα.

Σε απομόνωση μπήκε και η όλη η ομάδα μετά το 5ο κρούσμα, καθώς ο σύλλογος σταμάτησε και τις ατομικές προπονήσεις στα πλαίσια των υγειονομικών κανόνων για τον ιό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει οι παίκτες που έχει στην διάθεσή του να μην μείνουν «σκουριασμένοι» και έτσι κλείστηκε το φιλικό με το Μεσολόγγι για αύριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους επίσης το ματς (26/11) με τη Baskonia για την Euroleague, αλλά περιμένουν να δουν αν η διοργανώτρια αρχή θα αναβάλλει τελικά το παιχνίδι, λόγω της ολομέτωπης επίθεσης που έκανε ο κορονοϊός στην ομάδα.

Πέρα από τους «ασθενείς» του Covid-19 στα «πιτς» είναι φυσικά και ο Aaron Harrison. Ο Αμερικανός είχε τραυματιστεί στο νικηφόρο παιχνίδι με την Zenit στην Αγία Πετρούπολη στις 5 Νοεμβρίου.

Η διάγνωση ήταν διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο και ο παίκτης τέθηκε νοκ άουτ για σχεδόν 4 εβδομάδες και παραμένει φυσικά «off» από τότε.