Ο Ολυμπιακός επέστρεψε τα ξημερώματα στην Ελλάδα μετά τη νίκη επί της Maccabi, αλλά το μενού δεν είχε… ρεπό. Δεν γινόταν κι αλλιώς άλλωστε, καθώς η ομάδα έχει μπροστά της το εντός έδρας ματς με τη Villeurbanne για την 20η Αγωνιστική της Euroleague.

Έτσι η ομάδα έκανε σήμερα (13/1) χαλαρή προπόνηση με σουτ με τον Aaron Harrison να μετέχει στο πρόγραμμα, αλλά να είναι ακόμα αμφίβολος για το ματς με Villeurbanne (15/1) και τον Hassan Martin να μένει «εκτός» για προληπτικούς λόγους

Ο Harrison είχε υποστεί διάστρεμμα την Κυριακή (10/1) και αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με την Maccabi. Η παρουσία του στην σημερινή προπόνηση δεν σημαίνει ότι είναι πανέτοιμος και θα παίξει σίγουρα απέναντι στην Villeurbanne στο ΣΕΦ. Αυτό θα ξεκαθαρίσει αύριο, αλλά το γεγονός ότι έκανε χαλαρή προπόνηση είναι θετικό.

Από την άλλη, ο Hassan Martin είχε υποστεί κι αυτός διάστρεμμα στην προπόνηση της Κυριακής, αλλά ήταν κάπως καλύτερα από τον Harrison. Έτσι έσφιξε τα δόντια, έβαλε ένεση και έτσι έπαιξε με τη Μaccabi. Μάλιστα εκείνος ζήτησε να παίξει με ένεση, καθώς ήθελε πάση θυσία να βοηθήσει την ομάδα στην μάχη με τους Ισραηλινούς.

Ο Αμερικανός σέντερ είχε κάποιους πόνους σήμερα. Δεν φαίνεται όμως, κάτι ανησυχητικό. Σήμερα έμεινε εκτός προπόνησης απλά για προληπτικούς λόγους και να πάρει και μια ανάσα.

«Εκτός» παραμένει εξάλλου, ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπείες.