Με ένα επιπλέον πρόβλημα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στα δύο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια με την ALBA (26/10, 21:00) και τη Fenerbahce (28/10, 21:00) για τη 2η “διαβολοβδομάδα” της EuroLeague.

Ο Αμερικανός σέντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα και στα δύο γόνατα, αφαιρώντας έναν ψηλό από τις υπάρχουσες λύσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη φροντ-λάιν. Το πρόβλημα, βέβαια, δεν έγκειται μόνο στην απουσία του Martin από τα επόμενα δύο παιχνίδια, αλλά στο ότι από το ξεκίνημα της χρονιάς δεν έχει καταφέρει να είναι ποτέ 100% υγιής.

Αυτός είναι και ο λόγο;ς που ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε στις δηλώσεις που έκανε πριν από το αυριανό παιχνίδι με την ALBA, ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την αγορά για παίκτη…

«Με την αγορά πάντα ασχολούμαστε. Πάντα κοιτάμε παίκτες. Έχουμε και άνθρωπο στην ομάδα που είναι επιφορτισμένος με αυτό. Αν χρειαστεί-απαιτηθεί κάτι, που έχει σχέση με τραυματισμό παίκτη ή με οτιδήποτε άλλο που θεωρούμε ότι υπάρχει πρόβλημα, με την σύμφωνη γνώμη των προέδρων, έχουμε την δυνατότητα να υπογράψουμε. Όχι επειδή έχουμε μία θέση ξένου ακόμα. Μπορεί να πάρουμε και δύο και τρεις ξένους. Άλλες ομάδες έχουν εννέα, δέκα ή έντεκα ξένους. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από την προπόνηση. Αν όμως παραστεί ανάγκη να παρουσιαστή καλύτερη μέσω μεταγραφής, θα γίνει.

Ο Martin θα λείψει αύριο και γενικά χρειάζεται προσοχή γιατί έχουν επιβαρυνθεί και τα δύο του γόνατα. Το ότι ένας από τους δύο κλασσικούς σέντερ μας είναι έξω, είναι πρόβλημα για μας. Ιδίως με τον αριθμό των αγώνων που έχουμε. Με προβληματίζει, αλλά αυτή την στιγμή δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε γιατί τα παιχνίδια είναι το ένα μετά το άλλο», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, που θα μάθει την τελευταία στιγμή, εάν θα υπολογίζει τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς με τον Ηρακλή.