Έναν μεγάλο πονοκέφαλο έχει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει της αναμέτρησης με την Barcelona (8/12) που ανοίγει την «διαβολοβδομάδα» που περιμένει την ομάδα στην Euroleague. Ο Γιώργος Πρίντεζης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

O παίκτης του Ολυμπιακού βγήκε «οff» και δεν προπονήθηκε σήμερα (5/12). Αύριο η κατάστασή του Πρίντεζη θα επανεκτιμηθεί και θα αρχίσει να φαίνεται αν θα μπορέσει να πετάξει την Δευτέρα (7/12) για την Ισπανία και να ενισχύσει την ομάδα στο εξ αναβολής ματς της 9ης Αγωνιστικής με την Barcelona (8/12).

Αν ο «Πρι» δεν είναι έτοιμος να παίξει θα μείνει στην Αθήνα. Την ομάδα μετά την Βαρκελώνη την περιμένει άλλο ένα εκτός έδρας ματς.

Ο Ολυμπιακός στις 10/12 καλείται να παίξει στο Βελιγράδι με τον Crvena Zvezda στην 13η Αγωνιστική της διοργάνωσης. Αν ο Πρίντεζης είναι «οκ» τότε θα πάει στην Σερβία και θα παίξει απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Στον Ολυμπιακό, βέβαια, εύχονται να ξεπεράσει άμεσα την γαστρεντερίτιδα ο «υπαρχηγός» και να μπορέσει να παίξει και στην Βαρκελώνη και στην Σερβία.

Από την άλλη υπήρχαν και καλά νέα από την σημερινή προπόνηση. Ο Aaron Harrison προπονήθηκε κανονικά και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό του και είναι πια έτοιμος να παίξει. Κανονικά γυμνάστηκαν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας που είχαν κάποια θέματα υγείας τον τελευταίο καιρό.

Έτσι για την ώρα η μόνη «σκοτούρα» που έχει ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει τα «διαβολοβδομάδας» είναι ο Γιώργος Πρίντεζης.