Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός αύριο (20/4, 16:45) στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι με τη ΑΕΚ για την 25η Αγωνιστική (προτελευταία της κανονικής περιόδου) της Basket League. Το πρόβλημα που έχει στη μέση ο «υπαρχηγός» του Ολυμπιακού δεν υποχώρησε ούτε σήμερα (19/4). Ο Πρίντεζης είχε και σήμερα ενοχλήσεις στη μέση και έτσι έμεινε για άλλη μια φορά εκτός προπόνησης. Ετσι ο Ντέιβιντ Μπλατ αναγκάστηκε να τον κόψει οριστικά από την αποστολή της ομάδας για την αυριανή μάχη με την ΑΕΚ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και η ομάδα θα παίξει στο ματς χωρίς ένα από τα μεγάλα όπλα της.

Με τον Ολυμπιακό θα κάνει βέβαια, αύριο ντεμπούτο ο νέος ξένος της ομάδας, ο Ουίλ Τσέρι. Η απουσία του Πρίντεζη όμως, αποδυναμώνει κι άλλο το ρόστερ του Ολυμπιακού που έχει πλέον άλλο ένα σημαντικό κενό, κάτι που σίγουρα προκαλεί έντονο πονοκέφαλο στον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων δεν υπολογίζει φυσικά στον Σπανούλη, που χάνει την σεζόν, τον Στρέλνιεκς που παραμένει στα «πιτς» και τον Τουπάν, ο οποίος φεύγει από την ομάδα. Το μόνο θετικό είναι ότι η θέση του Ουέμπερ (έφυγε) καλύφθηκε από τον Τσέρι, ενώ γύρισε από τις ΗΠΑ (είχε πάει με άδεια εκεί, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος και δεν έπαιξε το περασμένο Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ) και ο Ουίλιαμς-Γκος.