Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, αλλά και προβληματισμένος για τη διακοπή τριών εβδομάδων που υπάρχει στο πρωτάθλημα. “Ο Άρης έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, χτύπησε στις αδυναμίες μας, είχε καλά ποσοστά και ήταν ανταγωνιστικός. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο και το σκορ πήρε αυτή την έκταση” τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: “Έχουμε ταξίδια στις επόμενες πέντε μέρες. Σε αυτό το πνεύμα θέλουμε να κάνουμε ροτέισον. Ο Κατσίβελης είχε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, έδειξε ότι είναι έτοιμος. Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν τρεις εβδομάδες κενό, αλλά εμείς ζήτημα είναι  να έχουμε δυο κενές μέρες“.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στην παρακαταθήκη του περσινού τεχνικού τιμ: “Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα παραγωγής τίτλων και το σημαντικότερο είναι ότι ήρθαν δυο τίτλοι που θα μείνουν στην ιστορία. Εχουν βελτιωθεί Έλληνες παίκτες, έγιναν επιλογές ξένων όπως ο Λο και ο Χάινς και ο Ολυμπιακός θέλει να τους κρατήσει για πολλά χρόνια”, ενώ αναφερόμενος στον Τζος Πάουελ είπε:

Το σημαντικό είναι οι τίτλοι και οι νίκες. Κερδίζουμε 11 ματς στη σειρά ενώ ήρθε ένας νέος παίκτης. Αρα η προσαρμογή του είναι σε καλό επίπεδο. Προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού. Γίνεται συνεχώς καλύτερος και θα μας βοηθήσει”.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης είπε: “Μπήκαμε στο ματς όχι τόσο συγκεντρωμένα. Προσπαθήσαμε να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Η άμυνα δεν ήταν δυνατή, στο δεύτερο είχαμε υπομονή και βελτιωθήκαμε. Καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη, αλλά η συνέχεα δεν είναι εύκολη“.