Ο Aaron Harrison έμεινε στην Αθήνα και θα δει από την τηλεόραση την αυριανή (18/2, 19:30) μάχη του Ολυμπιακού  με την Efes στην Πόλη στην 25η Αγωνιστική της Euroleague. Ο Αμερικανός δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε (μυϊκός σπασμός στη μέση) και έτσι κόπηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τους Τούρκους.

Ο Aaron Harrison είχε μείνει εκτός προπονήσεων τις τελευταίες μέρες και δεν έπαιξε και στο προχθεσινό φιλικό με το Μεσολόγγι.

Χθες (16/2) έμεινε πάλι στα «πιτς» και η συμμετοχή του στο ματς με την Efes θα κρινόταν μια και καλή σήμερα (17/2), λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Αμερικανός επανεξετάστηκε από το ιατρικό τιμ και εκεί φάνηκε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει και κόπηκε από την αποστολή.

Την θέση του Αμερικανού στην 12άδα πήρε ο 18χρονος γκαρντ της ομάδας, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Στην αποστολή είναι φυσικά ο Sasha Vezenkov που έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στην ενεργό δράση.

Από την άλλη «εκτός» παραμένει φυσικά εδώ και πολύ καιρό και ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο «Παπ» έχει να παίξει από τις 23/12/2020. Εκείνη την περίοδο είχε ταλαιπωρηθεί από ραιβόκρανο, έπαιξε όμως, στις 23/12 στο ματς με τη Fenerbahce. Τραυματίστηκε όμως, εκεί (υπέστη αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους) και από τότε είναι «νοκ άουτ».

Μάλιστα η επιστροφή του δεν φαίνεται ακόμα στον ορίζοντα. Όλα δείχνουν ότι έχει ακόμα δρόμο μέχρι να ξαναπαίξει και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το πότε θα γυρίσει στην ενεργό δράση.