Ο Ολυμπιακός μπορεί να ζορίστηκε και να του βγήκε το λάδι γα να κερδίσει το Λαύριο, αλλά ο Ντέιβιντ Μπλατ κράτησε κάποια στοιχεία από το παιχνίδι. Όπως την απόδοση του Μπριάντε Ουέμπερ. Ο Αμερικανός έδειξε ότι είναι εξαιρετική κατάσταση και ότι έχει προσαρμοστεί στην ομάδα.

Ο ερυθρόλευκος γκαρντ έμεινε 20΄.41΄΄ στο παρκέ και είχε απολογισμό 14 πόντους με 2/3 βολές, 3/6 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ δεν θέλησε μετά το ματς να μιλήσει για την δική του απόδοση και έτσι αναφέρθηκε στα σημεία που έφεραν τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Αμερικανός είπε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ: «Το Λαύριο έπαιξε καλά. Πρέπει να παίζουμε σε κάποια ματς απέναντι σε ομάδες που τα δίνουν όλα. Μείναμε ενωμένοι και πήραμε την νίκη. Το θέμα ήταν τα ριμπάουντ. Πήραν κάποια επιθετικά ριμπάουντ και έβαλαν τα σουτ. Εμείς βάλαμε όσα έπρεπε, για να πάρουμε τελικά την νίκη».

Ο Ουέμπερ έκανε ειδική αναφορά και στο ματς φωτιά (14/3) με την Αρμάνι στο Μιλάνο για τη 26η Αγωνιστική της Ευρωλίγκα και επισήμανε: «Είμαστε έτοιμοι για το ματς με την Αρμάνι. Θέλουμε να δούμε πώς θα νικήσουμε εκεί. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Θα πάμε με όλη μας τη δύναμη».