Ο Ντομινίκ Ουότερς είναι το νούμερο 1 της… τετραμελούς λίστας στην οποία αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχετικά με την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ντάνιελ Χάκετ στον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος Αμερικανός με την πλούσια εμπειρία από την Ελλάδα, αρχικά με τον Κολοσσό και εν συνεχεία με την… προαγωγή του στον Αρη, είναι ο παίκτης πάνω στον οποίο θα πέσει το βάρος και οι “ερυθρόλευκοι” εκτιμούν ότι μπορεί να γίνει το ντιλ με την Καντού, όπου αγωνίζεται τώρα και να τον αποκτήσουν.

Ο Ουότερς πλησιάζει σε πολλά σημεία το αγωνιστικό προφίλ του Χάκετ, είναι… διπλοτσεκαρισμένος από πλευράς χαρακτήρα και, λογικά, δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα προσαρμογής. Οι πρώτες ενδείξεις για τις απαιτήσεις του Ρώσου ιδιοκτήτη της Καντού, του γνωστού ιδόρρυθμου Γερασιμένκο που είχε και την Κράσνι ήταν αποθαρρυντικές σε σχέση με τις απαιτήσεις του, αλλά εκτιμάται ότι μπορεί και με την πίεση του Ουότερς στην πορεία να βρεθεί σημείο επαφής.

Ο Σφαιρόπουλος είναι φυσικά έτοιμος και για τα εναλλακτικά ενδεχόμενα, όμως, πιθανή θετική εξέλιξη με τον Ουότερς θα τον ικανοποιούσε απόλυτα.