Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έδειξε για τα καλά την κλάση του στο τρίποντο στο περιθώριο του φιλικού του Ολυμπιακού με το Μεσολόγγι. Και την έδειξε μάλιστα βάζοντας σουτ ακόμα και από το κέντρο του παρκέ του ΣΕΦ! Έτσι ο παίκτης των ερυθρολεύκων «δώρισε» 3.000 ιατρικές μάσκες στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά.

Ο «Λάρι» μονομάχησε με τον παίκτη του Μεσολογγίου, Devonte Green στον διαγωνισμό καρφωμάτων που έγινε για καλό σκοπό στο περιθώριο του φιλικού του Ολυμπιακού με τους Μεσολογγίτες στο ΣΕΦ.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κέρδισε τον Αμερικανό συγκεντρώνοντας 30 πόντους. Κάθε πόντος αντιστοιχούσε σε δωρεά του Ολυμπιακού για 100 μάσκες στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά.

Έτσι ο Λαρεντζάκης με τους 30 βαθμούς που συγκέντρωσε «δώρισε» 3.000 μάσκες στο Ίδρυμα του Πειραιά.

Ο γκαρντ των ερυθρολεύκων, πάντως, έκλεψε την παράστασή και για το επικό τρίποντο που έβαλε από το κέντρο του παρκέ του ΣΕΦ!

 Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, συγκέντρωσε 30 πόντους και “δώρισε” 3000 ιατρικές μάσκες μιας χρήσης στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά (κάθε εύστοχο σουτ αντιστοιχούσε σε 100 μάσκες)

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ

 

Ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, συγκέντρωσε 30 πόντους και “δώρισε” 3000 ιατρικές μάσκες…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos B.C. στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021