Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν και σήμερα (19/6) τα παιδιά των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, που μετέχουν στο Summer Camp των Ακαδημιών των ερυθρολεύκων. Οι… μικροί ερυθρόλευκοι μπασκετμπολίστες, παρακολούθησαν τα μαθήματα μπάσκετ του καμπ, το χάρηκαν όπως κάθε μέρα, καθώς έπαιξαν το αγαπημένος τους άθλημα, αλλά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες της ομάδας. Ο λόγος για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ των ερυθρολεύκων επισκέφθηκε σήμερα το Summer Camp των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, έπαιξε με τα παιδιά μπάσκετ και τα δίδαξε και τα μυστικά του αθλήματος, καθώς του παρέδωσε μαθήματα. Φυσικά ο Σέρβος παίκτης του Ολυμπιακού δεν έμεινε μόνο εκεί. Αποθεώθηκε από τα παιδιά, απάντησε με χαμόγελο σε όλες τις ερωτήσεις τους και όπως είναι φυσικό έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους και τους υπέγραψε και αυτόγραφα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού για την επίσκεψη του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο Summer Camp των Ακαδημιών του συλλόγου:

Ο “Μίλου” στο Summer Camp 2019!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (19/06) στο Summer Camp των Ακαδημιών του Ολυμπιακού!

Ο Σέρβος σέντερ της ομάδας μας απάντησε με χαμόγελο σε όλες τις ερωτήσεις των εκκολαπτόμενων μπασκετμπολιστών, έπαιξε μαζί τους και υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα!

 

OI EIKONEΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΣΤΟ SUMMER CAMP ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

 

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΣΤΟ SUMMER CAMP ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ