Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητάει την τιμωρία του πορπονητή του Παναθηναϊκού Αργύρη Πεδουλάκη για όσα έγιναν με τον Έλληνα κόουτς στον αγώνα των «πρασίνων» στο «Nick Gallis Hall» με τους φίλους του Άρη.

Τα γεγονότα μάλιστα που έγιναν φαίνεται να οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην καταγγελία του Αργύρη Πεδουλάκη και να ζητήσουν να τιμωρηθεί για τις ενέργειες του για τα όσα έγιναν στον 3ο ημιτελικό στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα ο Πεδουλάκης είχε αντιδράσει στην φραστική επίθεση που δέχθηκε από μερίδα φίλων του Άρη, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, η οποία ζητάει την τιμωρία του, με τους τελικους να παίρνουν άμεσα άλλο χρώμα!

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, στην συνέντευξη τύπου των τελικών που λαμβάνει αυτή τη στιγμή χώρο, χωρίς να θελήσει να κάνει κάποιο παραπάνω σχόλιο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στην τοποθέτηση του τόνισε:

«Θα υπερασπίζομαι κάθε φορά που βλέπω δύο 50αρηδες να την πέφτουν σε ένα παιδί όπως ο Φώτσης που έχει χάσει τη μητέρα του. Θα τον υπερασπίζομαι μέχρι τέλους. Αν ο Ολυμπιακός πιστεύει ότι αυτό είναι λάθος, εγώ θα επιμείνω σε αυτό που έχω μεγαλώσει».

Μάλιστα η κόντρα ανάμεσα στις δύο διοικήσεις φαίνεται να μην σταματάει εδώ, αφού σήμερα ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ εκδίκασε μία καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για μία ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.