Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα θα τιμήσει τον προπονητή των Καταλανών, Γιώργο Μπαρτζώκα για την προσφορά του στον σύλλογο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συμφώνησε με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2012 για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά την φυγή του σπουδαίου Ντούσαν Ίβκοβιτς και έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής πουτ κατέκτησε την Ευρωλίγκα στο final four του Λονδίνου το 2013. Μάλιστα σε εκείνα τα δύο παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης οι «ερυθρόλευκοι» είχαν παίξει απίστευτο μπάσκετ, ενώ ήταν στα χαρτιά το απόλυτο αουτσάιντερ. Το τέλος της συνεργασίας Μπαρτζώκα-Ολυμπιακού ήρθε τον Οκτώβρη του 2014 μετά την ήττα στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό. Πάντως ο κόσμος και η διοίκηση του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να βρεβεύσουν και να τιμήσουν τον Έλληνα κόουτς την Τετάρτη το βράδυ στο ΣΕΦ.

Να θυμίσουμε ότι το ίδιο έχει πράξει η ΚΑΕ Ολυμπιακός και σε άλλες περιπτώσεις όπως με τον Ντούσαν ίβκοβιτς, τον Στράτο Περπέρογλου και τον Κάιλ Χάινς.