Σήμερα στις 20:00 στο κλειστό γήπεδο του Πλάτωνα στη Νίκαια, Ιωνικός και Παναθηναϊκός θα λύσουν τις διαφορές τους στο πλαίσιο της 16ης στροφής, η οποία θα ρίξει οριστικά την αυλαία της στις 14 Απριλίου στο «Δ.Τόφαλος», όπου ο Προμηθέας Πατρών θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό.

Ένας παίκτης των «ερυθρόλευκων», που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στην Bayern στο Μόναχο για την Euroleague, ο Tyler Dorsey, δεν θα αφήσει την ευκαιρία χαμένη και θα δώσει το παρόν στις κερκίδες του γηπέδου.

Έχει άλλωστε σοβαρό λόγο, για να παρακολουθήσει δια ζώσης την αποψινή συνάντηση, αφού στον Ιωνικό αγωνίζεται ο Daniel Hamilton, που ήρθε πρόσφατα στα μέρη μας, για να αντικαταστήσει επί της ουσίας τον Eugene German.

Οι δύο τους ήταν μαζί στο High School με τα χρώματα του John Bosco και μετέπειτα (2017-2018) συνυπήρξαν εκ νέου ως συμπαίκτες στους Atlanta Hawks, αλλά και στη θυγατρική ομάδα των “γερακιών», Bay Hawks, αγωνιζόμενοι τότε στο πρωτάθλημα της G-League.

Έτσι διατηρούν στενές επαφές και είναι πολύ καλοί φίλοι, οπότε ο άσσος του Ολυμπιακού θα έχει να συζητήσει πολλά με τον έτερο γκαρντ του Ιωνικού, μετά το τέλος του αγώνα με τους «πράσινους».

Ντοκουμέντο από την παρουσία τους στο John Brosco ως συμπαίκτες: